joi, 27 iunie 2013

Despre forme ..

De cand ma stiu mi-am tinut unghiile patrate. De orice lungime, si mai mici si foarte mari, si eram chiar "vrrr cum sa porti forma aia invechita" cand vedeam pe cineva cu unghiile ovale, chiar spre ascutite(eu le zic migdala). Pana cand am  suferit un declick si-am zis "daca tocmai eu nu incerc toate tampeniile ce tin de unghii, atunci cine?". 
Siiii m-am pus pe pilit. 
Siiii m-am indragostiiiit! 
Pe bune, adica la genul ala "bai cum nu mi-am facut asta pana acum, am trait 20 de ani degeaba, wtf, existenta mea a fost o minciuna pana acum" :)))))

Lasand glumele la o parte... nu stiu daca e de vina faptul ca m-am saturat de unghiile patrate (ori ca am vazut prea multe la viata mea) da migdala asta imi place la nebunie; mi se par mult mai feminine si elegante, alungesc degetele si chiar sunt mai practice, mai ales la tastatul pe telefon.
Va las cateva poze cu ale mele (si ale unei prietene prin' vreo trei)










Voi ce forma preferati ?

3 comentarii:

  1. Asa mi.am zis si eu..daca nici noi manichiuristele nu incercam forme ciudate atunci cine :))) eu mi.as face chiar stiletto dar nu ma descurc cu stanga :( ...oricum, fetele au vazut ca "sunt la moda " unghiile almond si au inceput si ele sa si le faca..e un inceput bun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ale mele la fel,am cateva adepte. Dupa ce ma plictisesc de forma asta ma dau pe stiletto. Mie nu mi se pare greu cu stanga, doat ca am nevoie de mai mult calm si timp :))

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere