luni, 24 iunie 2013

Filmul a patru ani ...

Stau si ma gandesc acum, in momentul in care pregatirea pentru bac devine sufocanta si parca nicio integrala nu mai are logica,  ce !@#$% era in capul nostru cand, copii fiind, dorinta de a fi "om mare" era, poate, cel mai frumos lucru care ni s-ar fi putut intampla. De unde sa fi stiut eu ca mai multa libertate aveam atunci, decat acum? 



Si-au trecut si anii de liceu..Aceeasi chestie, daca intr-a noua ne doream sa treaca mai repede, sa vina banchetul mult visat, intr-a doispea nu ne doream sa auzim prea repede de el. Probabil pentru ca stiam ca va fi ultima ocazie care ne-ar prinde pe toti impreuna, urmand ca apoi .. fiecare s-o ia pe drumul sau. 
Trebuie sa recunosc ca am fost foarte norocoasa. Am avut parte de niste colegi "jos palaria", lucru sesizat si de cadre care ne-au laudat pentru prietenia ce am legat-o cu totii. Am fost uniti, atat in activitatile scolare cat si in chilurile intens dezbatute. 
Am avut parte si de un dirig pe masura, zic. Mi-amintesc cum intr-a noua a intrat serios in clasa, ne-a vorbit, scurt si la obiect, despre ceea ce presupune o clasa de mate-info, si ce vrea sa scoata din noi. Ne-a cam speriat putin atitudinea lui atunci, insa pe parcursul anilor am apucat sa-l descoperim si ca prieten, nu doar ca diriginte, luand masuri cand simtea ca ceva nu merge bine cu vreunul din nou. Apogeul, bineinteles, a fost in banchet, cand intr-o imbratisare de grup ne-a spus cat ne iubeste si inevitabil .. mi-au dat lacrimile.
Per total si banchetul a fost super! Locatia, sa zic, cam selecta pentru un grup de sapte clase, care nu stiau cum sa se adune in cate o camera ca nu cumva sa piarda din timpul care le-a mai ramas impreuna, spre disperarea profilor si a gardienilor de acolo, care ne-au inteles poftele strensante de "apa plata" si suc de portocale din noapte.


Seara festivitatii a fost minunata. Toata lumea eleganta, cu bun gust, chiar nu stiai la care sa te uiti. A urmat filmuletul clasei la care bineinteles am plans; petrecerea, cu dans si toate cele, iar la sfarsitul acesteia a urmat alta tura de bocit, in care toti ne-am luat in brate, ne-am urat toate cele bune, succes pe mai departe ...Ce m-a uimit a fost cand am vazut baieti plangand! Chiar nu ma asteptam, deci si ei au sentimente:)
Nu stiu cati dintre colegii mei vor citi asta, dar daca se pierd vreunii pe aici, vreau sa stiti ca va iubesc si sper ca viata sa va ofere exact ce va doriti!


Si nu in ultimul rand, pozeee...


























Rochita am achizitionat-o de pe Zonia, iar pantofii de pe dEpurtat. Nu am decat cuvinte de lauda despre ambele siteuri.

Iar aceasta a fost manichiura mea:



4 comentarii:

  1. esti super frumoasa! ma bucur ca ai revenit!!!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc, mademoiselle!! iata si primul meu comentariu :)) :*:*

      Ștergere
  2. Si noi te iubim. Iti doresc mult succes in tot ceea ce vrei sa faci si sper ca viata sa iti aduca numai fericire si impliniri!
    P.S. Superba manichiura!

    RăspundețiȘtergere
  3. Un sfârșit e un nou început :-d ! Sa ai noroc in drumul ce ți.l alegi si ce sa zic....sar intr.un picior de bucurie ca vii la București :)))

    RăspundețiȘtergere