duminică, 21 iulie 2013

Despre cursul de aquarelle ...

Weekendul trecut am luat parte la cursul de aquarelle sustinut de Raluca Croitoru. Imi doream foarte mult sa particip la un curs de-al ei, este o fata deosebita si sunt sigura ca oricine a avut ocazia sa o cunoasca va spune acelasi lucru. Un lucru e cert, pune mult suflet in ceea ce face, data fiind si experinta anilor ce ii are in spate.

Am fost foarte entuziasmata inca din momentul in care m-am hotarat sa ma inscriu. A fost primul curs la care am participat; mi-a placut atmosfera creata, masa plina cu produse destinate tehnicii pe care urma s-o invatam si mai ales ca era pentru prima oara cand ma intalneam cu alte fete care au aceeasi pasiune ca si mine; si colegele mele sunt niste fete de nota 10, talentate si cu care sper sa ma mai intalnesc pe la alte evenimente legate de acest domeniu.

Cat despre tehnica ... am numai cuvinte de lauda. O ador pur si simplu! Desenele ies atat de delicate, trecerea aceea da un efect superb! Poti sa te consideri cea mai netalentata persoana, daca iti este explicata tehnica si modalitatea in care sa-ti alegi culorile pentru ca imaginea finala sa iasa cat mai armonioasa, cu siguranta vei fi uimita de micul Picasso care se ascundea in tine :)

 Acum, va las cu poze :Lucrarile noastre...

Melcul Ralucai, sus, si al meu :)
Cel mai rau imi pare ca a durat doar doua zile, as mai fi pictat cu ele si o saptamana incontinuu.
Cum vi se par?


Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu